Напредва ремонтът на покрива на основно училище Душо Хаджидеков в Пловдив,

...
Напредва ремонтът на покрива на основно училище Душо Хаджидеков в Пловдив,
Коментари Харесай

Напредва ремонтът на покрива на ОУ Душо Хаджидеков в Пловдив

Напредва ремонтът на покрива на главно училище  " Душо Хаджидеков " в Пловдив, видя Plovdiv24.bg . Според предварителните планове на общинската администрация той би трябвало да е подготвен да края на септември.

Покривната структура на главната постройка бе изцяло унищожена при солиден пожар на 1 септември по обяд. В този миг в постройката е имало към 40 учители. За благополучие огънят не е нанесъл вреди в постройката, защото под покрива има плоча и се е получил теч при гасенето единствено в учителската стая и в едно друго помещение. 

Ще бъде положена и нова хидро- и топлоизлолациоя. Фирма " Запрянови - 03 " прави строително-ремонтните активност под изискванията на неотложност и необходимост съгласно закона за публични поръчки.

До възобновяване на покривната конструкция учениците се местят в други учебни заведения. Девет паралелки 3, 4 и 5 клас остават в тяхната постройка на ул. " Антон Папазов " №19, осем паралелки 6 и 7 клас – ще отидат в СУ " Климент Охридски ". Децата от 1 и 2 клас са изведени в обособена постройка. 460 000 лв. ще коства ремонтът.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР